top of page

La Station 4 Seizoenen

365 dagen/jaar met gratis toegang

Wandelaars, wandelaars, hardlopers of mountainbikers bezoeken de regio van de Hoge Ardennen en volgen de gemarkeerde routes, zowel per fiets (mountainbike, VTC) als te voet (wandelen, nordic walking, joggen, parcours).

Van april tot oktober

De piloten vanDown Hill (DH), BMX, proeven, kunnen profiteren van de opening van de pistes om zich te laten vullen met sensaties.

Met twee kaarten kunt u genietenoriëntatielopen in een precieze volgorde en gemarkeerd op de grond met markeringen. De intellectuele reflectie, zelfbeheersing en fysieke inspanning die nodig zijn, zijn het plezier van oriëntatielopers.

DE "Bergkar" zal je opwinden op een parcours van 700 meter helling. Niet te moeilijk, de afdaling is voor iedereen toegankelijk, jong en oud vanaf 11 jaar, de beheersing van het voertuig is onmiddellijk.

En om uw dag perfect te maken, onze BBQ-plaats “La Rotonde” kan gehuurd worden en biedt u het nodige comfort voor 40 personen.

BMX été stage.jpg
Hiver 1.jpg

Winter afhankelijk van sneeuwbedekking

De wintersportpistes van LA STATION de la Haute Ardenne verwelkomen sneeuwsportliefhebbers.

 

3 skipistes uitgerust met skiliften (liften) zijn toegankelijk voor alpineskiën, snowboarden en snowscooten (350, 800 en 1000m), allemaal verlicht.

We hebben ook een boarderbaan en een baan gereserveerd voor rodelen.

Voor langlaufliefhebbers zijn er ook 4 loipes van 3, 7, 14 en 21 km geopend.

bottom of page